Druckeria Albion face parte din Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria și a luat ființă în anul 2015, atunci când o comunitate restrânsă de suporteri ai Politehnicii Timișoara din Marea Britanie, și-au dorit să se implice activ în sprijinirea clubului.Totul a pornit de la ideea de a le oferi baieților în ghete un cantonament în Anglia alături de șansa de a participa în jocuri amicale cu diverse echipe locale deținute de suporteri.După mai multe discuții între membri, s-a ales acest cantonament ca primul nostru proiect, pentru că nicidecum nu ne vom opri aici!

După un an de activitate Druckeria Albion exclusiv cu membri din Marea Britanie, ne-am gândit să aducem laolaltă cât mai mulți poliști care trăiesc în străinătate ,departe de Poli și care ne împărtășesc viziunea și iubirea pentru alb-violet.Astfel astăzi printre membri Druckeria Albion, se numără poliști din Marea Britanie, Germania, Olanda, Austria, Cehia, Irlanda si SUA.
Contribuția fiecărui membru se face prin cotizație lunară, trimestrială sau semestrială direct în contul Druckeriei Albion(vedeți mai jos), deschis în Timișoara de către Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria.Fiecare membru cotizant are un cuvânt de spus și un vot în alegerea următorului proiect al Druckeriei Albion.

uk1

Inițial cotizația stabilită pentru Marea Britanie a fost de 20 lire sterline pe lună, dar începând cu anul 2016, odată cu venirea membrilor din alte țări, s-a hotărât ca aceasta să fie între 10 euro-20 lire sterline (fiecare membru nou poate decide cât e dispus să cotizeze) astfel încât să reprezinte contravaloarea unui card gold minim.

De menționat este și faptul că fiecare membru cotizant este eligibil pentru a primi cardul de membru cotizant (gold sau platinum, în funcție de valoarea anuala a cotizației pe care o plătește către Druckeria Albion). Avantajele deținerii cardului gold respectiv platinum le puteți găsi aici http://sspolitehnica.ro/sustinere/ .

Vino și tu alături de noi și fii parte din familia Druckeria Albion! Împreună suntem mai puternici! Unul pentru toți și TOȚI PENTRU POLI!

Nume cont: Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria
IBAN: RO96RZBR0000060017792830
Cod swift: RZBRROBU
Raiffeisen Bank