Un eveniment care nu mai are nevoie de nici o introducere. O plimbare pe care o facem în fiecare an, din Piața Maria până la Cimitirul Eroilor. O plimbare cu o simbolistică puternică, cu plecare din locul în care a plecat și Revoluția Română din 1989, alături de speranțele noastre la mai bine, și care se termină la Cimitirul Eroilor, locul unde pentru unii a fost capătul drumului. Însă ei au pășit spre el purtând visele tuturor românilor și sperând la un singur lucru pentru anii ce vor veni: LIBERTATE.

Pentru toți acei nebuni care au înfruntat gloanțele cu piepturile goale, râzând, suntem datori să ne plimbăm două ore prin oraș. Vă așteptăm alături de noi, ca în fiecare an, sâmbătă – 17 decembrie -, ora 17:00, în Piața Maria. Cine uită e complice!

Recomandăm tuturor participanților să se îmbrace în haine călduroase. Traseul are o lungime aproximativă de 3 km iar pe parcurs se vor face mai multe opriri, în locuri definitorii pentru Revoluția Română. De asemenea vom avea o pauză de aproximativ 45 de minute, timp în care veți putea vizita Muzeul Revoluției Române, aflat în incinta Memorialului Revoluției (str. Popa Șapcă, nr. 3-5, lângă Facultatea de Arte Plastice și Design).

Eveniment Facebook : https://www.facebook.com/events/1298592566829201/