5:0

Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara
Politehnica Timișoara

4-4-2
VS
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2
Gol
  • 5 0

4-4-2
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2

in

out

Leave a Reply

Summary

Final de joc în Colentina. Juventus se impune fără drept de apel în fața Politehnicii.

Min. 88 5-0 Greșeală a lui Telescu în apărare, de care profită Remus Chipirliu, caremajorează avantajul gazdelor.

Min. 87 O nouă acțiune personală a lui Bădăuță, care depășește un adversar în zona careului mic, însă trage direct în portar.

Min. 84 Bădăuță  driblează trei jucători în careul advers, trimite spre poartă, însă portarul Relu Stoian respinge în corner.

Min. 78 Bădăuță a tras din interiorul careului, însă mingea a fost respinsă de unul dintre fundașii gazdelor.

Min. 65 La Poli se produce a doua modificare: iese Țugui, intră tânărul atacant Neamțu.

Min. 64 4-0 Scorul ia proporții în Colentina. Vasile Buhăescu a marcat, cu o lovitură de cap, după un corner.

Min. 57 Insistența lui Bădăuță îl pune în dificultate pe Dean Beța, care trimite spre propria poartă, destul de periculos.

Min. 50 În ciuda rezultatului înregistrat pe tabelă, e spectacol  în sectorul destinat fanilor poliști, unde s-au aprins torțele.

Min. 47 3-0 Acțiune a gazdelor pe partea dreaptă, a centrat Alexandru Vasile, iar Buhăescu a tras violent, sub transversală.

Min. 46 A început repriza a doua în Colentina. O primă schimbare la Poli: iese Blănaru, intră Gălan, care preia rolul de închizător.

Pauză în Colentina. 2-0 pentru liderul Juventus București, după o primă parte în care formația din capitală a profitat de nesincronizările din defensiva polistă.

Min. 44 Lovitură de cap a lui Blănaru, pe spațiul porții, fără probleme pentru Relu Stoian.

Min. 43 Taub îi oferă balonul lui Cazan, care scapă singur cu Mitrea, însă trimite alături. Jocul se mută rapid la cealaltă poartă, cu Bădăuță în prim-plan, care e agățat în careu, însă Ionela Peșu nu indică punctul cu var.

Min. 39 Birău încearcă poarta, cu un șut din afara careului, însă balonul trece peste transversală.

Min. 35 O primă lovitură de colț pentru Poli, executată de Birău pentru Telescu, însă căpitanul alb-violeților faultează în atac, în opinia centralului Ionela Peșu.

Min. 34 Centrare a lui Carabela pentru Vasile Buhăescu, acesta reia spre poartă, însă ratează de puțin ținta.

Min.  29 Scapă și Bădăuță singur, spre poarta bucureștenilor, însă e oprit din acțiune pe motiv de ofsaid.

Min. 25 2-0 Autogol Todorov. Fundașul polist și-a introdus balonul în propria poartă, după o intervenție greșită asupra unei acțiuni a lui Carabela.

Min. 22 O primă șansă importantă pentru Poli. Blănaru scapă pe contraatac, ajunge față în față cu Relu Stoian, însă goalkeeperul bucureștenilor iese și îndepărtează pericolul.

Min. 16 1-0 Juventus deschide scorul, prin Băjenaru, care trimite direct din lovitură liberă, fără speranțe pentru Mitrea.

Min. 11 Fără ocazii notabile până în acest moment, dar se remarcă ambiția cu care evoluează alb-violeții astăzi, în capitală, la fel ca în meciul de săptămâna trecută, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Juventus are posesia de partea ei, însă Poli încearcă să lovească pe contraatac.

Min. 7 Juventus s-a instalat în jumătatea polistă de teren, însă fără să își creeze momentan ocazii la poarta lui Mitrea. Terenul din Colentina, destul de moale.

Min. 4 Poli a început curajos meciul și a avut deja două acțiuni de atac, care i-au avut ca protagoniști pe Bădăuță și Blănaru.

Min. 3 Un prim șut pe poartă, care aparține Politehnicii. Țugui trage de la distanță, însă fără probleme pentru portarul Relu Stoian.

Min. 1 A început meciul, nu înainte însă de intonarea imnului național. Gazdele sunt în echipament alb complet, iar Politehnica evoluează în echipamentele obișnuite de deplasare, de culoare închisă.

————————————

În tribunele stadionului din Colentina se află 100 de suporteri veniți din Timișoara, iar alături de ei alți 100 de rapidiști. Fiecare suporter al oaspeților a fost legitimat la intrarea pe stadion. Momentan, gazdele au parte de aproximativ 50 de susținători, iar în stația de amplificare al stadionului răsună cântecele lui Nicolae Furdui Iancu.

Politehnica Timișoara are parte de o deplasare extrem de dificilă astăzi, pe terenul liderului ligii secunde, Juventus București. Jocul din Colentina va fi oficiat de o brigadă 100% feminină, cu Ionela Peșu (Craiova) la centru, ajutată la cele două tușe de Mihaela Țepușă (București) și Marilena Nan (Alexandria). Rezervă de arbitru e Valentin Porumbel (Oltenița, CL), iar observatori au fost delegați Marian Deaconu (Ploiești) și Dorinel Dincă (Călărași).

Juventus București: Stoian – Al. Vasile, Moraru, Beța, Carabela – Bărbulescu (cpt.), Cazan – Chipirliu, Băjenaru, Călințaru – Buhăescu. Antrenor: Daniel Oprița. Rezerve: Brie – Mihăescu, Bustea, Roșca, Mareș, Nica, Arsu.
Politehnica Timișoara: Mitrea – Motreanu, Telescu (cpt.), Todorov, Taub – D. Constantinescu – Niță, Țugui, Birău, Blănaru – Bădăuță. Antrenor: Sorin Brîndescu. Rezerve: Gkakos – Gălan, Bilia, Dănăricu, Ghinescu, D. Băban, D. Neamțu