Dunărea Călărași

Dunărea Călărași

Dunărea Călărași
2:3

Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara
Politehnica Timișoara
Dunărea Călărași

Dunărea Călărași

4-4-2
VS
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2
Gol
  • 2 3
Dunărea Călărași

Dunărea Călărași

4-4-2
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2

in

out

Leave a Reply

Summary

Final de meci! Victorie superbă a Politehnicii la Călărași, obținută în prelungiri, după ce la pauză gazdele conduceau cu 1-0.

Min. 90+3 2-3 Gooooool Poli! Bădăuță scapă singur cu portarul și aduce victoria alb-violeților.

Min. 90 Henţ evident al unui fundaș advers în careu, arbitrul acordă corner pentru Poli. Sut peste poartă Danaricu din pasa lui Ghinescu.

Min. 84 Poli continuă să atace și să se apropie de golul victoriei. Bădăuță a tras din interiorul careului, dar portarul Cezar Lungu a reușit să rețină.

Min. 82  Incursiune extrem de periculoasă a lui Blanaru, deposedat în ultima clipă de fundașul advers

Min. 76 La Poli s-au produs două modificări în acest minut: au ieșit Mărgărit și Constantinescu, iar în locul lor au intrat Dănăricu și Blănaru.

Min. 72 Ocazie imensa pentru Poli, sut peste poartă putin din careu, Taub.

Min. 70 Recuperare Birau, pasă pentru Badauta care scapă de marcajul fundasilor adversi însă portarul retine în fata lui.

Min 68 Corner pentru Poli după o acțiune foarte buna a lui Birau. Centrare Mărgărit din corner, reia Stancu putin peste poartă.

Min. 66 Șut puțin peste poartă Taub, din afara careului. Poli domină meciul, iar gazdele recurg la faulturi repetate pentru a opri acțiunile de atac ale alb-violeților.

Min. 63 Poli, din nou aproape de golul al treilea! Lob elegant al lui Mădălin Stancu, peste portar dar si putin peste bara

Min. 61 Bară Badauta! Birau centrează de pe stânga si Badauta reia violent cu capul în transversală! Minute bune de joc pentru timișoreni

Min.  57 2-2 Bogdan Șandru egalează, cu un șut de la 22 de metri, imediat după reluarea jocului.

Min. 56 1-2 Gooool Poli! Alb-violeții reușesc să preia conducerea la Călărași, prin reușita lui Dan Constantinescu, din penalti.

Min. 51 1-1 Goool Poli! Politehnica restabilește egalitatea, prin Alexandru Birău

Min. 46 A început repriza a doua

Pauză la Călărași. Dunărea conduce din minutul 4 cu 1-0

Min. 42 Un nou atac al Politehnicii, un joc foarte bun de pase, Bădăuță centrează mingea în fața porții însă fundașul advers îi ia fața lui Ghinescu venit la întâmpinare și respinge.

Min. 37 Fază bună de atac pentru Politehnica, o combinație frumoasă între Mărgărit și Bădăuță, acesta recentrează în careu însă preluarea lui Mărgărit e prea largă iar fundașii adverși resping.

Min. 30 Centrare de pe dreapta, Zsivanovics lovește bine mingea cu capul și Gkakos respinge peste transversală, corner pentru gazde. Cornerul e executat slab și fundașii noștri resping.

Min. 27 Lovitură liberă periculoasă pentru gazde de la 20 metri, după un fault. Iese Gkakos și boxează.

Min. 19 Contraatac bun pentru Poli, Mărgărit întoarce doi adversari, centrează de pe dreapta și Birău șutează periculos, dar portarul Călărașiului reține.

Min. 18 O nouă pasă periculoasă în spatele fundașilor noștri, Gkakos iese și prinde mingea în fața atacantului advers!

Min. 4 1-0 Dunărea Călărași deschide scorul prin Mircea Ștefan, după o greșeală a portarului Gkakos, la un corner executat de gazde

Min. 1 A început meciul

Politehnica Timișoara a efectuat una dintre cele mai lungi deplasări ale sezonului, pentru jocul de astăzi, de pe terenul Dunării Călărași. O deplasare din care Sorin Brîndescu și elevii săi speră să revină cu punct sau puncte, în condițiile în care nici forma adversarului din ultima vreme nu e strălucită. Mai mult decât atât, în vestiarul călărășenilor starea e tensionată, iar presa locală vorbește chiar despre o eventuală demitere a antrenorului Adrian Mihalcea, în cazul unui rezultat nefavorabil. În altă ordine de idei, fundașul Silviu Ilie, fost campion al României cu Oțelul Galați, a fost exclus în această săptămână din lotul Dunării.

La gazde, Adrian Mihalcea a trimis în teren următoarea formulă: C. Lungu (cpt.) – Țenea, Panait, Șandru, Barna – P. Radu, Danciu, M. Ștefan, R. Licu – Balint, Zsivanovics. Rezerve: G. Popa – Matei, Popescu, Dobra, Petre, Dincă, Ciocâlteu

Meciul este arbitrat de o brigadă bucureșteană, cu Cătălin Pană la centru, ajutat la cele două tușe de Mihăiță Necula și Dragoș Balună. Rezervă e Ionel Ivan din Brăila, iar observatori sunt Vasile Bratu (Slobozia) și Stere Guteanu (Techirghiol, CT).