CS Sportul Snagov

CS Sportul Snagov

CS Sportul Snagov
1:0

Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara
Politehnica Timișoara
CS Sportul Snagov

CS Sportul Snagov

4-4-2
VS
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2
Gol
  • 1 0
CS Sportul Snagov

CS Sportul Snagov

4-4-2
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2

Borislav Topic in

Borislav Topic out

Leave a Reply

Summary

Final de meci. După o repriză secundă în care a avut mai mult posesia, Politehnica părăsește învinsă terenul din Ghermănești.

Min. 69 Gagnon șutează de la 20 de metri, însă Dur-Bozoancă reține.

Min. 67 Gazdele cer penalti la o pătrundere a lui Gagnon, dezechilibrat de Krausz, însă contactul s-a produs în afara careului.

Min. 65 Acțiune prelungită în atac a Politehnicii, finalizată cu o lovitură de cap a lui Staicu în transversală, la o fază la care Anca-Trip era bătut.

Min. 60 Cartonaș galben văzut de Dănuț Bilia.

Min. 58 Meciul se desfășoară în nota de dominare a poliștilor, reveniți mult mai hotărâți de la cabine. Ploaia s-a oprit între timp la Ghermănești.

Min. 52 Ocazie pentru Politehnica: lovitură de colț executată de Sorescu, de pe stânga, pentru lovitura de cap a lui Bădăuță, puțin alături.

Min. 48 Lică, aproape de autogol, după o centrare de pe dreapta a lui Predescu.

Min. 46 A început repriza a doua la Ghermănești. La Poli, Marius Staicu i-a luat locul lui Plămadă.

Pauză la Ghermănești. 1-0 pentru gazde, la capătul unei prime reprize de luptă în noroi, cu foarte puține momente de fotbal.

Min. 42 Lupte grele, prin „bălțile” de la Ghermănești. Foarte puțin fotbal în aceste condiții, jocul de construcție al celor două echipe fiind mult îngreunat.

Min. 40 Voineag a trimis o centrare de pe stânga, iar Bilia, în încercarea de a respinge, a trimis spre propria poartă, dar Dur-Bozoancă a fost atent.

Min. 35 Coadă șutează de la mare distanță, mult peste poarta lui Anca-Trip.

Min. 30 Autorul golului, Bustea, a fost înlocuit de Manea.

Min. 25 La gazde, Stancu îi lasă locul în teren lui Cornea.

Min. 17 O lansare pentru francezul Gagnon, însă Dur-Bozoancă plonjează în fața jucătorului gazdelor și reține. Meciul se joacă în condiții uluitoare pentru acest nivel, bălțile acoperind aproximativ 50% din suprafața terenului.

Min. 11 Foarte puțină lume în tribunele stadionului din Ghermănești, unde plouă sâcâitor. Aproximativ 40 de fani veniți de la Timișoara asigură fondul sonor.

Min. 5 1-0 Gazde deschid scorul prin Bustea, care l-a lobat pe Dur-Bozoancă, cu un șut de la 16 metri.

Min. 4 Plămadă are prima ocazie a meciului, însă șutul său de la marginea careului trece pe lângă poarta lui Anca-Trip.

Min. 1 A început meciul.


Partida se dispută la Ghermănești, pe stadionul „Voinţa”, al cărui gazon se prezintă sub orice critică astăzi, în ziua jocului, după cum se poate observa și din fotografia de mai jos, realizată cu aproximativ o jumătate de oră înainte de start.

Photo from Gabriel Toth (7)

 


Sportul Snagov (antrenor Valeriu Răchită): Anca-Trip – Vlădoiu, Lică, B. Stancu, Voineag – Al. Radu (cpt.), D. Munteanu – Gagnon, Borțoneanu, Bustea – Dobre. Rezerve: Fila – Oancea, Nedelcu, Cornea, Al. Rusu, Manea, Priboi
Politehnica Timișoara (antrenor Bogdan Andone): Dur-Bozoancă – Motreanu, Bilia (cpt.), Krausz, Taub – Coadă – Sorescu, Ignea, Predescu, Plămadă – Bădăuță. Rezerve: Gakos – Crișanov, Staicu, Giuricici, Bîte, Țugui, Ghinescu


Politehnica Timișoara evoluează, pentru a doua etapă la rând, în deplasare. În runda a 14-a, alb-violeții s-au deplasat în fieful celor de la Sportul Snagov – fostă Metalul Reșița, una dintre formațiile greu de învins în acest sezon, care marchează puțin, dar și primește la fel de puține goluri, având golaveraj 9-9 după 13 etape.

Partida e arbitrată de Marius Chițu (Târgoviște) – Romică Bârdeș (Pitești), Gabriel Cătană (Târgoviște). Rezervă: Marius Naidin (Pitești). Observatori: Silviu Ioan (Galați), Viorel Leșeanu (Giurgiu).