CS Mioveni

CS Mioveni

CS Mioveni
3:0

Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara
Politehnica Timișoara
CS Mioveni

CS Mioveni

4-4-2
VS
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2
Gol
  • 2 0
CS Mioveni

CS Mioveni

4-4-2
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2

46 min

in

out

image
46 min

in

out

image

Leave a Reply

Summary

Final de meci la Mioveni. 3-0 pentru gazde, la capătul unui meci modest realizat de alb-violeți, cu foarte puține faze de poartă.

Min. 73 În formația gazdă au intrat M. Gălan și Florescu.

Min. 68 3-0 Rădescu marchează al treilea gol al formației argeșene.

Min. 65 La CS Mioveni a intrat Alin Popa în locul lui Staicu

Min. 50 2-0 Gazdele își majorează avantajul. Brazilianul Roberto Ayza a trecut de doi jucători timișoreni și a șutat de la 16 metri, în dreapta lui Constantinescu.

Min. 46 A început repriza a doua

Pauză la Mioveni. 1-0, după o primă repriză dominată de gazde. Pe finalul primei părți, timișorenii au ieșit la rampă și au avut o ocazie importantă prin Telescu. Fundașul central a trimis o lovitură de cap, după un corner, însă Croitoru a reținut.

Min. 37 1-0 Gazdele deschid scorul prin Cosmin Năstăsie, cu un șut sub bară, de la 12 metri.

Min. 34 Jocul se desfășoară în continuare mai mult în jumătatea poliștilor. Momentan, defensiva alb-violetă rezistă cu brio.

Min. 23 Joc dominat teritorial de formația din Mioveni. Momentan, alb-violeții nu au periclitat serios poarta lui Croitoru.

Min. 21 Rădescu șutează din poziție favorabilă pe lângă poarta polistă.

Min. 16 Biceanu îl lansează pe Ayza, care scapă singur spre poartă, dar e blocat de Constantinescu.

Min. 8 Echilibru în continuare pe gazon. La Mioveni se află aproape 200 de fani alb-violeți, care domină fondul sonor.

Min. 1 A început partida de la Mioveni

Echipa noastră efectuează astăzi a treia deplasare din acest sezon. „Băieții în ghete” joacă la Mioveni, pe terenul unei echipe incomode, bine organizate defensiv, de către fostul jucător al Politehnicii din anii 90, Alexandru Pelici. Pentru jocul de astăzi, nu putem conta pe Dan Constantinescu, accidentat. Absențele din tabăra argeșeană sunt Marius Tomozei (accidentat) și Adrian Nilă (învoit).

Partida de la Mioveni va fi oficiată de o brigadă condusă de Florin Costin Dan (Chirnogi, Călărași), ajutat la cele două tușe de Ioan Daniel Ciocănea (Sibiu) și Florin Liviu Burlacu (Urziceni). Rezervă de arbitri a fost delegat Laurențiu Ciuchita (Buftea, Ilfov). Observatori vor fi Valeriu Ioniță (București) și Constantin Pintilie (Râmnicu Vâlcea).

CS Mioveni începe partida în formula Croitoru – Tirică, Gugu, I. Stoica, Ed. Stoica – Boboc, Biceanu, Rădescu, Năstăsie – Ayza (cpt.), M. Staicu. Rezerve: Popescu – B. Stancu, Vișa, Popa, M. Gălan, Florescu, Vintilă