CS Afumați

CS Afumați

CS Afumați
2:1

Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara
Politehnica Timișoara
CS Afumați

CS Afumați

4-4-2
VS
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2
Gol
  • 2 1
CS Afumați

CS Afumați

4-4-2
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2

Borislav Topic in

Borislav Topic out

Leave a Reply

Summary

Final de meci! CS Afumați se impune în prelungiri în fața Politehnicii, după un joc cu un ritm mai bun în repriza secundă, cu ocazii de ambele părți.

Min. 90+2 2-1 Gol pentru gazde, marcat de nou-intratul Zaharia, cu un șut de la 20 de metri, pe care Dur-Bozoancă nu îl poate para.

Min. 90+1 Ultima schimbare la Poli: iese Bădăuță, intră Staicu.

Min. 85 Olariu, cu capul, a trimis peste poarta lui Bozoancă.

Min. 78 Schimbare la Poli: iese Poparadu, intră Plămadă.

Min. 71 O nouă ocazie pentru gazde: centrează Perju de pe stânga, pentru lovitura de cap a lui Manole, puțin alături.

Min. 66 Gazdele rămân în ofensivă, însă Bozoancă reușește să salveze în două rânduri: la șutul lui Avram, de la 30 de metri, și apoi la reluarea cu capul a lui Vlada, din 6 metri.

Min. 65 Șutează Vlada, periculos, însă Dur-Bozoancă reușește să scoată de sub transversală.

Min. 64 Ocazie imensă pentru Poli: Bădăuță scapă singur spre poarta adversă, însă trage peste transversală.

Min. 55 Predescu centrează de pe stânga, însă Sorescu, din apropiere, nu reușește să cadreze șutul.

Min. 50 Sorescu scapă față în față cu Marinescu, însă trimite alături.

Min. 46 A început repriza a doua.

PAUZĂ la Afumați. 1-1 după primele 45 de minute, după o primă repriză echilibrată. Gazdele au irosit și un penalti, prin Vlada, în minutul 9.

Min 45+1 Ocazie mare a lui Sorescu, care a trimis, prin alunecare, puțin pe lângă poartă, după o pasă primită de la Bădăuță.

Min. 43 1-1 GOOOOL POLI! Predescu, intrat în minutul 35 în locul lui Taub, a șutat de la 18 metri, imparabil pentru Marinescu.

Min. 34 Taub cade în careu, însă centralul bucureștean Florin Miron consideră că fundașul stânga a simulat și îi acordă cartonașul galben. E al treilea avertisment din tabăra alb-violetă, după ce Sorescu și Mera au văzut și ei, mai devreme, cartonașe galbene.

Min. 28 1-0 CS Afumați deschide scorul. A marcat Mugurel Dedu, cu capul, după o centrare din partea dreapta venită de la Onea.

Min. 24 Un meci echilibrat, care se poartă mai mult în zona centrală a terenului, fără un ritm deosebit.

Min. 18 Susținerea „Băieților în Ghete” a mai crescut, odată cu sosirea pe arena din Afumați a unui grup de rapidiști. Aproximativ 100 de fani susțin alv-violeții din tribuna a II-a a stadionului „Comunal”.

Min. 16 Primul șut pe spațiul porții al celor de la Afumați: Krausz șutează de la 22 de metri, pe centru, iar Marinescu reține.

Min. 9 Marian Vlada execută lovitura de pedeapsă, în transversală, aproape de vinclul porții lui Dur-Bozoancă. Rămâne 0-0 la Afumați.

Min. 8 Penalti pentru Afumați. Topic l-a faultat pe Vasile Olariu, iar centralul a indicat punctul cu var.

Min. 2 Pe stadionul „Comunal” din Afumați, își facă simțită prezența cei aproximativ 60 de suporteri alb-violeți, sosiți de la Timișoara.

Min. 1 A început meciul de la Afumați.


Echipele de start:

CS Afumați (antrenor Vasile Neagu): Marinescu – Onea, Robicek, Patriche (cpt.), Perju – Olariu, Dedu – Avram, Manole, Burlacu – Vlada. Rezerve: Mișa – Buzea, Zaharia, Buduroi, Vasile, Căliani, Nicolae.

Politehnica Timișoara (antrenor Bogdan Andone): Dur-Bozoancă – Bilia, Mera (cpt.), Topic, Taub – Krausz, Poparadu, Ignea – Sorescu, Bădăuță, Țugui. Rezerve: Gakos – Giuricici, Ghinescu, Plămadă, Staicu, Coadă, Predescu.


Politehnica Timișoara revine în Ilfov, pentru duelul cu CS Afumați, o formație aflată într-o formă bună, după ce a acumulat 7 puncte din ultimele trei jocuri. Partida va fi arbitrată la centru de Florin Miron (București), ajutat la cele două tușe de Romică Bârdeș (Pitești) și Iulian Brânză (Botoșani), în vreme ce rezervă e Mihai Amorăriței (Câmpina, PH). Observatori sunt Constantin Gheorghe (Suceava) – pentru arbitri și Lucian Cârjă (Constanța).