CS Afumați

CS Afumați

CS Afumați
2:0

Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara
Politehnica Timișoara
CS Afumați

CS Afumați

4-4-2
VS
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2
Gol
  • 2 0
CS Afumați

CS Afumați

4-4-2
Politehnica Timișoara

Politehnica Timișoara

4-4-2

in

out

Leave a Reply

Summary

Final la Afumați! Gazdele se impun cu 2-0, după două goluri înscrise pe final. Vă reamintim, Poli a evoluat în 10 jucători din minutul 41, după eliminarea lui Giuricici.

Min. 90+1 2-0 Taub pierde un balon foarte ușor, e deposedat de Păvălache, iar acesta își așează perfect nou-intratului Vlada, care înscrie.

Min. 81 1-0 Gazdele deschid scorul, după o fază prelungită de atac, prin veteranul Bobi Verdeș, din centrarea lui Covalschi. Cu două minute în urmă, același Verdeș intrudusese balonul în plasă, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Min. 73 Lovitură liberă de la aproape 30 de metri, executată bine de Birău, unul dintre cei mai buni oameni de pe teren în acest joc. Șut puțin pe lângă poartă.

Min. 71 Șut din careu, din întoarcere, Ștefan Blănaru, puțin peste poartă. Poli joacă excelent în inferioritate numerică, având cele mai importante ocazii ale reprizei secunde.

Min. 52 Taub a pătruns de pe stânga, periculos, dar a fost blocat în careu de Robicek.

Min. 49 Birău a tras e la distanță, lobat, puțin peste poartă.

Min. 46 A început repriza a doua.

Pauză  la Afumați. După primele 45 de minute, tabela e nemodificată, 0-0, însă nu și raportul de forțe. Poli are de rezistat în mitanul secund cu un omîn minus, după ce Giuricici a fost eliminat direct, în minutul 41.

Min. 41 Poli joacă în 10 oameni, după ce Giuricici a văzut cartonaș roșu direct, pentru o intrare dură, din lateral, cu crampoanele în față, asupra lui Vasile Olariu.

Min. 34 Formația gazdă continuă să atace, însă defensiva polistă rezită deocamdată cu brio. De menționat că în tribunele Stadionului Comunal, alături de grupul de fani sosit de la Timișoara, se află și aproximativ 60 de rapidiști.

Min. 27 Giuricici șutează periculos, de la 25 de metri, pe lângă poarta lui Obratin.

Min. 20 Petculescu pătrunde periculos în careu, însă e deposedat, prin alunecare, de Todorov.

Min. 17 Vasile Olariu execută o lovitură liberă, în zid, iar gazdele solicită penalty pentru un presupus henț.

Min. 1 A început meciul.

Politehnica Timișoara se află în fața unei deplasări extrem de dificile, în județul Ilfov, la Afumați. După o săptămână zbuciumată, dar care a reafirmat încrederea celor ce sunt alături de echipă în staff-ul tehnic condus de Sorin Brîndescu, alb-violeții încearcă să obțină puncte în fața unei alte nou-promovate. Misiune deloc ușoară, având în vedere lista absenților: Telescu și Bilia sunt suspendați, iar A. Constantinescu, Dănăricu și Bădăuță lipsesc din motive medicale.

La CS Afumați, antrenorul Vasile Neagu a optat pentru formula Obretin – Covalschi, A. Gheorghe, Buzea, Robicek – V. Olariu – Petculescu, Pivniceru (cpt.), Tudorache, A. Popa – B. Verdeș. Rezerve: Botaș – Al. Zaharia, V. Ștefan, Moglan, A. Mitu, Vlada, Costache.