HOME BREWING

Poli este mai mult ca oricând echipa noastră, a poliştilor.

Ca membri ai acestei comunități unice am ales un drum ce implică din partea fiecăruia responsabilitate demnă de numele Politehnicii. Acum, mai mult ca oricând, este important să susținem creșterea echipei noastre pentru a reveni acolo unde ne este locul. Suntem primul club de fotbal din România susținut în totalitate de către comunitate și ne dorim să rămânem așa.

 

2

Până în data de 25 mai 2017 ASU Politehnica Timișoara va desfășura tradiționala campanie de strângere de formulare de redirecționare a 2% din impozitul pe venit. Acest procent din taxele tale datorate statului a reprezentat până acum o sursă importantă de venit pentru noi (spre exemplu, anul trecut am reușit să încasăm aproape 15.000 EUR dintr-un număr de 1000 formulare completate). Pentru acest an ne propunem mai mult, având o țintă de 1500 formulare completate. Prin această campanie clubul nostru își propune să obțină fonduri suplimentare pentru consolidarea echipei și pentru asigurarea necesităților construirii unui club solid și promovării într-un eșalon superior.

De aceea, prin redirecționarea acestor ”2%” poți oferi un sprijin care pentru Poli contează mai mult ca oricând. Și, cel mai important? Nu te costă nimic!

 

3

2% este acel procent din impozitul pe venit asupra căruia poți decide unde vrei să ajungă, definit legal de art. 84, alin. 2 din Legea 571/2003. Statul oferă anual contribuabililor posibilitatea de a direcționa acest procent din impozit unei entități non-profit, iar asta înseamnă că 2% din banii plătiți deja statului din veniturile noastre se pot transfera în favoarea cauzei pe care o susții. În cazul în care nu îți exprimi această opțiune, banii tăi vor rămâne la stat sau vor fi alocați după criterii nedefinite unor alte organizații.

Categoriile de venituri supuse impozitului pe venit pentru care există posibilitatea direcţionării acestui procent sunt veniturile din salarii, veniturile din pensii (peste 1050 lei) și veniturile din activităţi independente.

 

4

Pentru a direcționa acești 2% este necesar să completezi formularul 230 pentru veniturile din salarii și veniturile din pensii sau formularul 200 pentru veniturile din activităţi independente cu datele personale și să-l depui sau să îl trimiți prin poștă la administrația financiară de care aparții. Dacă vrei să îl depunem noi pentru tine, e necesar să completezi și o împuternicire pentru ca un reprezentant Druckeria să depună formularele la administrația ta financiară.

Pentru a simplifica și mai mult acest lucru,  formularele se vor putea colecta la meciurile echipei sau în locațiile partenere, urmând a fi depuse la finanțe de către un reprezentant împuternicit al ASU Politehnica Timișoara.

Locații partenere din Timișoara în care se pot completa și depune formulare de redirecționare a 2%:

5

• Data până la care poți trimite formularul este 25 mai 2017.
• Dacă ai semnatură electronică, poți face tot procesul online.
• Administrația Financiară de care aparții este cea din localitatea de domiciliu (domiciliul din cartea de identitate / buletin);
• Adresele Administrațiilor Financiare le poți vedea AICI;
• Pentru ca formularul să fie validat de Administrația Financiară și fondurile direcționate către ACS ASU Politehnica Timișoara, trebuie să completezi de mână, cu majuscule, citeț și corect.
• Formularele sunt pretipărite cu datele fiscale ale ACS ASU Politehnica Timișoara, tu trebuie să completezi doar datele tale personale și să semnezi.
• Rubrica “Suma” nu trebuie completată. Inspectorul fiscal va face acest lucru.
• Nu este necesar să atașezi fișa fiscală.
• În cazul în care ai deja un formular, care nu este completat cu datele clubului nostru, acestea sunt:

Denumire entitate nonprofit: ACS ASU Politehnica Timișoara

Cod de identificare fiscală: 33120160

Cont IBAN: RO85BRDE360SV89755053600

formular 230

 

 

 

formular 230 (1)

 

 

 

 

mai mult ca oricând,
2% contează!

 

6